Bel ons nu: +32 11 900 600

Maak kennis met onze experten

Mastronardi Software, een team met Sandro als spelverdeler

Meer dan twintig jaar heeft Sandro de hele evolutie van statische websites met piepende modems tot de huidige mobiele dynamische websites meegemaakt. Die ervaring staat er vandaag voor garant dat hij niet alleen een idee als goede oplossing voor klanten kan onderbouwen, maar het ook praktisch kan vertalen naar zijn team. Met Mastronardi Software krijg je het beste van twee werelden. Een ervaren architect met het internet in de genen en een bijpassend bouwteam met de technologie in de vingers.

Een compleet team staat voor u klaar

Timo en Frank kennen Umbraco van binnen en buiten. Ze ontwikkelen eveneens in .NET en Javascript. Technologie is hun tweede natuur. Bestaande systemen koppelen aan een nieuwe digitale wereld, dat is hun leven.

Cedric is de expert op het gebied van het visuele, hij zorgt voor het zichtbare werk, het ontwerp, de user experience en de HTML.  Hij weet perfect wat een bezoeker verwacht als deze op een website terecht komt.

Vanessa is dan weer de dame die een bijzonder talent heeft op het vlak van e-commerce en sociale media. Zelf heeft ze elk kunstje op Facebook en Twitter uitgeprobeerd. Daardoor weet ze exact wat werkt en wat niet werkt en past ze perfect binnen de filosofie van Mastronardi Software.

Uiteraard koos Sandro zijn team voor hun technische bagage, maar allen hebben ze nét dat tikkeltje meer. Ze hebben ook een ondernemersgeest, dus begrijpen ze perfect wat er bij de klant speelt...

Sandro

Sandro

"The more you know, the more you know you know nothing"

Projectmanagement, Business Analyse, Architectuur

Timo

Timo

"It's not technology, but people that make a difference :)"

Programmeur, Umbraco

Vanessa

Vanessa

"Become your dream"

Social Media Marketeer, e-Marketeer, Copywriting